Retourformulier

Retour sturen van uw bestelde losse zonwering- en rolluik-onderdelen

Voor uw aankopen geldt bij ons een bedenktermijn van 30 dagen nadat u het product ontvangen hebt.
Binnen deze termijn kunt u gratis retourneren. 
Als u meerdere artikelen in één keer hebt gekocht, dan begint de retourtermijn te lopen nadat u het laatste artikel hebt ontvangen.
• Als u van de koop afziet, hebt u 30 dagen de tijd om uw product terug te sturen.
• Gebruik de originele doos of verpakking indien – redelijkerwijs mogelijk - om het product in te pakken, deze mag niet zwaar beschadigd zijn.

Wij prefereren de volgende wijze van retourneren:

• Vul binnen 30 dagen na ontvangst het retourformulier in of retourneer het product in één van onze winkels. Geef duidelijk aan welke oplossing u wenst.
• Print de verzendlabel en plak dit op de doos. Hebt u geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan zelf op de doos. 
• Gebruik hierbij als adres het adres op het verzendlabel, verzending is dan gratis.(geldt alleen bij pakketpost)
• Verpak het retourproduct zodanig goed dat het tijdens de retourzending niet door het transport kan beschadigen, dit is namelijk voor uw eigen risico.  
• Breng uw pakket naar een post.nl afgeefpunt bij u in de buurt.
• Bij het afgeefpunt ontvangt u een bewijs van verzending met track-&-trace-code waarmee u de geretourneerde producten kunt volgen. Dit is ook uw verzendbewijs. 
• Als u zelf een fout met bestellen heeft gemaakt, dan dient u het pakket ook op eigen kosten terug te sturen. In dat geval komen de kosten van retour voor uw eigen rekening.
   De kosten voor een normaal pakketje zijn € 7,25 De kosten voor retourtransport van grote/zware artikelen zijn ongeveer € 12,95 tot 24,50

• U mag voor de herroepingsmelding eventueel ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht, en in de meeste gevallen is dit ook niet nodig.
   Het Europeesmodelformulier kunt u hier vinden, zie link: https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx

Retouradres:

Multilogo Stores bv
Afdeling retouren
Nij Toerenburg 9
9076 MA St.Annaparochie 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de verzendkosten voor levering niet aan u teruggestort.
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen binnen 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons terug te zenden of te overhandigen.
U bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen. 
Bij duidelijke gebruikerssporen kan het zijn dat wij niet het hele aankoopbedrag terugstorten.

Uitsluitingen:

Producten die voor u op maat zijn gemaakt (zoals bijv. zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en speciaal voor u bestelde producten etc.) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Artikelen graag met de originele factuur/orderbon of ander aankoopbewijs en dit retourformulier opsturen.
Download hier onder het retourformulier:

 

GRATIS RETOUR PAKKETZEGEL:
Hebben wij uw besteling als pakket met een pakketzegel met track & trace aan u verstuurd?
Klik dan op deze link voor het aanmaken van een GRATIS retourzegel.
Let op: deze mag u niet gebruiken als u zelf het verkeerde product heeft besteld

Let op:
Hebben wij uw bestelling in een luchtkussenenvelop aan u verzonden? Dan kunt u niet gebruik maken van de retourpakketzegel.
U dient op dezelfde wijze te retourneren, maar de envelop voldoende te frankeren.  

Klachtenafhandeling


Heeft u een klacht of bent u het ergens niet mee eens? Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing of het juiste antwoord.
Wij streven altijd naar de beste service en vinden het belangrijk om naar u te luisteren. Multilogo Stores raadt u aan de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren.
Indien u naar aanleiding van een geleverd product, de levering, het bestelproces of anderszins een klacht heeft,
kunt u dit aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@multilogo.nl of door een brief te sturen naar: 

Multilogo Stores
Afd. klachtenafhandeling

Nij Toerenburg 9
9076 MA St.Annaparochie
 

Vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd het factuurnummer en foto’s mee van de schade. 
Na ontdekking van een defect of schade dient u deze zo snel mogelijk te melden.
Vermeld ook altijd het nummer van uw bestelling en uw contactgegevens.
Multilogo Stores zal in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie geven op uw klacht.
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht?
Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

To Top